Ads.1

Friday, January 11, 2013

JUDGE MPP: AWAS!! Keling menipu masuk Islam demi habuan duit....

JUDGE MPP: AWAS!! Keling menipu masuk Islam demi habuan duit....: Lima beranak mualaf disyaki memeluk Islam dengan bermotifkan wang selepas dikesan melafaz kalimah syahadah sebanyak empat kali di masjid ...

ANAKNILAI: Geng Nyanyuk Dalam Pakatan Rakyat: NGO setuju "har...

ANAKNILAI: Geng Nyanyuk Dalam Pakatan Rakyat: NGO setuju "har...: Geng Nyanyuk Dalam Pakatan Rakyat: NGO setuju "haram" sokong DAP : PUTRAJAYA: Dua pertubuhan badan bukan kerajaan (NGO) menyokong penuh keny...

bmt/1Parking@

PISAU.NET: PANAS! Rahsia Anwar Ibrahim Korek Maklumat Sulit Kerajaan Terbongkar!!!

PISAU.NET: PANAS! Rahsia Anwar Ibrahim Korek Maklumat Sulit Kerajaan Terbongkar!!!

AMBO ORANG KAMPUNG: RESULT AWAL PRU13 : GAME OVER UNTUK PAS DAN PR KE ...

AMBO ORANG KAMPUNG: RESULT AWAL PRU13 : GAME OVER UNTUK PAS DAN PR KE ...:  Astaqfrullahalazim...... Sisa-sisa penghormatan kepada Pas kini telah luntur sepenuhnya dalam qalbu jiwa ini. Tiada apa lagi yang ambo na...

JUDGE MPP: 4 hari kawin.., Ahli politik cerai bini lepas KANT...

JUDGE MPP: 4 hari kawin.., Ahli politik cerai bini lepas KANT...: Errr.., kalau gua jadi mamat tu.., gua pun angin beb.. Yelahh.., bayar mahal-mahal sampai berpuluh ribu.., tup-tup malam pertama dah ken...

1Masjid/bmt

TOLONG BACA: RAHSIA DAP MENJAHANAMKAN ISLAM TERBONGKAR | MelakaKini

TOLONG BACA: RAHSIA DAP MENJAHANAMKAN ISLAM TERBONGKAR | MelakaKini

1Masjid/bmt

MatKilau Penang: PENYIMPAN HARTA ANWAR DILUAR NEGARA BERADA DI PERM...

MatKilau Penang: PENYIMPAN HARTA ANWAR DILUAR NEGARA BERADA DI PERM...:

PENYIMPAN HARTA ANWAR DILUAR NEGARA BERADA DI PERMATANG PAUH...?#KL112


Jutawan ciptaan air tangan Anwar ketika memegang jawatan Menteri Kewangan pada 1996 dulu,Dr Rahim Ghouse sudah dilihat berkeliaran di sekitar Permatang Pauh.

Kepulangan beliau sudah pasti berkait rapat dengan KL#112 dan PRU13 dengan membawa bersama bergundi-gundi wang.

Menyambung kembali apa yang MKP berbicara sebelum ini. Rahim Ghouse telah memulakan dengan memberi dana kepada Anwar Ibrahim dalam bentuk matawang Pound Sterling(UK).Perjumpaan dengan mahasiswa dirumahnya beberapa hari lepas telah mendedahkan segalanya.

Dana ini akan digunakan pada kempen #KL112.Banyak jugak yang akan dilaburkan dalam kempen ini bermulanya dari provokasi Adam Adli untuk mencari pengikut serta sokongan mahasiswa/mahasiswi. Sudah tentu dana akan diberi untuk memudahkan pelancaran dan provokasi yang akan dicetuskan pada #KL112.

Dari apa yang diceritakan kepada MKP Dana terbaru ini akan mencetuskan demo jalanan terbesar gerakan mahasiswa/mahasiswi berpaksikan kepada SAMM.Ini adalah kekuatan beliau dalam karier politiknya dan mengunakan apa saja diperlukan untuk mendapatkan simpati dan perhatian rakyat dan penyokongnya.

Setelah Rahim Ghouse berjaya mempengaruhi kebanyakkan NGO di Australia untuk kepentingan Anwar kini telah beralih arah ke United Kingdom pulak untuk mengumpul dana melalui Abrar Group. 80 juta bakal digunakan semasa demo #KL112.

Jika berlaku sesuatu kepada Anwar semua telah tersedia untuk membawa beliau keluar dari malaysia melalui kedutaan India dengan pertemuan anak kepada Mathma Ghandi.Maklumat berkenaan telah disebarkan meluas melalui media siber pada kini.Semuanya rancang!!!!!


bmt/1Parking@
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...